Segway Fugleman UT10 Polycarbonate Cab: Solid beskyttelse.

54990,- inkl. mva43992,- ekskl. mva

Forbedre kjøreopplevelsen din med DFK komplett førerhus for Segway Fugleman. Oppvarming, visker og panoramisk bakspeil gir komfort og beskyttelse i alle værforhold.

På lager (kan også restbestilles)

Risiko for feilmontering:
Montering på egenhånd uten fagkunnskap kan føre til feil som kan kompromittere kjøretøyets sikkerhet og ytelse. Feil under montering kan også føre til at garantien ikke dekker visse problemer.

Tid og kompleksitet:
Montering krever tid og riktig utstyr. Uten erfaring kan monteringsprosessen bli lang og frustrerende, noe som kan forsinke din bruk av UTV hytte.

Garantiutfordringer:
Selvmontering kan lede til problemer med garantikrav, ettersom noen garantier krever profesjonell montering for å være gyldige.

SKU: 74S02U01-0
Category:

Beskrivelse

Få mest mulig ut av kjøreopplevelsen din med DFK komplett førerhus for Segway Fugleman, komplett med visker, skive og oppvarming. Dette førerhuset er designet for å gi deg en komfortabel og beskyttet kjøretur uansett værforhold. Med funksjoner som oppvarmet førerrute, panoramisk bakspeil og lydisolert interiør, sikrer dette førerhuset en behagelig kjøreopplevelse. Monteringen er enkel og ikke-invasiv, og pakken inkluderer detaljerte monteringsinstruksjoner og reservedelskatalog. Med antikorrosjonsbeskyttelse og garantert reservedelsforsyning i minst 6 år, er dette førerhuset en pålitelig investering for langvarig bruk. Oppgrader kjøretøyet ditt med DFK komplett førerhus og nyt en bedre kjøreopplevelse uansett terreng og værforhold.