Om oss

Crossbutikken AS ble først etablert i 2002 under Larvik Sykkelsenter AS. Ved oppstart var det salg og reparasjoner av Focus tråsykler. Fra 2004 startet importen av Atv og MC produkter fra blant annet Aeon, LEM Motor og Fantic. Det ble meislet inn i stein at bedriftens profil skulle kun levere maskiner og utstyr med tøft design og høy kvalitet. Noe vi mener er hovedårsaken til at vi fortsatt er her etter 22 år i bransjen.

Merkene vi importerer har fulgt oss i flere tiår, noe som er et kvalitets bevis i seg selv. Linhai startet vi like tidlig med som Aeon, da vi hørte at Yamaha hadde kjøpt seg opp i denne fabrikken. Dette er en entry pris som alle har råd til, i tillegg gjør den minste 300cc maskinen fra Linhai en fantastisk jobb. Den klarer alt fra snøbrøyting, skogs arbeid og jakt.

Det siste og ikke minst viktigste tilskuddet til Crossbutikken AS er å lande agenturet fra Segway Powersports. Som alle i Norge vet, så er Segway verdens kjent for å lage høy teknologiske elektriske fremkomst midler og har over 1000 egne patenter. Ved alt fra sin legendariske ståhjuling til sparkesykler, El moped og GPS robot klippere.

I 2019 så lanserte Segway på EICMA i Milano sitt nye departement «Segway Powersports» med kjøretøy som ATV, UTV og SSV. Det ikke mange vet, er at Segway laget allerede sin første ATV i 2004 som kun et konsept og valgte den gang og ikke entre markedet. Vi er stolte importører av Segway Powersports produktene. Velkommen til vår nye nettbutikk, som vi vil innen kort tid bygge opp til å bli ledende innen powersports markedet.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til Norges desidert største Powersports senter på godt over 3000m2 i hjertet av Vestfold. Vi ligger ved inngangsporten til Smilehullet Stavern. Som er kåret til Norges beste sommersted i mange år på rad. Her ligger vi frekt plassert rett ut mot hovedveien og bak Rema 1000 på adressen Holmejordetveien 25, 3267 Larvik. Vårt mål for fremtiden er å fortsette og levere alle kunder følgende.

Høy personlig service ovenfor våre kunder. Mye kunnskap fra alt vi selger av powersports produkter. Rask og uproblematisk levering med fokus på god innføring av produktet.

Velkommen til en god handel!