Segway Snarler AT5 – S – T3B – Standard

69950kr inkl. mva55960kr ekskl. mva

Oppdag ATV Segway Snarler AT5 – S, registrert som T3B med en maksimal hastighet på 60 km/t. Denne ATV-en er utstyrt med en solid 499cc DOHC-motor og et robust design, perfekt for eventyr i variert terreng. Ta kontakt for spennende opplevelser i naturen!

Risiko for feilmontering:
Montering på egenhånd uten fagkunnskap kan føre til feil som kan kompromittere kjøretøyets sikkerhet og ytelse. Feil under montering kan også føre til at garantien ikke dekker visse problemer.

Tid og kompleksitet:
Montering krever tid og riktig utstyr. Uten erfaring kan monteringsprosessen bli lang og frustrerende, noe som kan forsinke din bruk av ATV-en.

Garantiutfordringer:
Selvmontering kan lede til problemer med garantikrav, ettersom noen garantier krever profesjonell montering for å være gyldige.

SKU: 1004
Category:

Beskrivelse

ATV Segway Snarler AT5 – S -T3B!

Registrert Som T3B:

Denne kraftfulle ATV-en er godkjent for en maksimal hastighet på 60 km/t, og gir deg friheten til å utforske naturen med tillit.

Kraftig Motor:

Med en imponerende 499cc DOHC-motor, 39 hk og et dreiemoment på 44 N.m, gir ATV-en deg den nødvendige kraften for å takle utfordrende terreng.

Robust Konstruksjon:

Bygget på en solid ramme av High Strength Chromium-Molybdenum Steel, er denne ATV-en pålitelig under alle forhold.

Omfattende Utstyr:

Utstyrt med LED-lys, 2X4 / 4X4 modus etter behov, vinsj med en kapasitet på 1134kg, hengerfeste og T-BOX med app-styring, er du klar for alt.

Din Pålitelige Følgesvenn:

Enten du er en erfaren eventyrer eller en nybegynner på jakt etter spenning, vil ATV Segway Snarler AT5 – S være din pålitelige følgesvenn.

Ta kontakt i dag for å sikre deg din egen, og ta det første skrittet mot ditt neste eventyr!