Segway Snarler AT5 – L – T3B – Fully Equipped

84950kr inkl. mva67960kr ekskl. mva

Opplev friheten med Segway Snarler AT5 – L – T3B, perfekt for både eventyrere og arbeidere. Denne avanserte ATV-en kombinerer robust konstruksjon med toppmoderne teknologi, designet for å ta deg hvor som helst med stil og sikkerhet. Erobre ethvert terreng med denne kraftfulle ATV-en.

Risiko for feilmontering:
Montering på egenhånd uten fagkunnskap kan føre til feil som kan kompromittere kjøretøyets sikkerhet og ytelse. Feil under montering kan også føre til at garantien ikke dekker visse problemer.

Tid og kompleksitet:
Montering krever tid og riktig utstyr. Uten erfaring kan monteringsprosessen bli lang og frustrerende, noe som kan forsinke din bruk av ATV-en.

Garantiutfordringer:
Selvmontering kan lede til problemer med garantikrav, ettersom noen garantier krever profesjonell montering for å være gyldige.

SKU: 1002
Category:

Beskrivelse

Opplev friheten på nye nivåer med Segway Snarler AT5 – L – T3B!

Enten du er en eventyrlysten utforsker eller en lidenskapelig arbeidsmann, er Segway Snarler AT5 L designet for å ta deg dit du vil, når du vil. Med avansert teknologi og robust konstruksjon har denne ATV-en alt du trenger for å erobre terrengene med stil og trygghet.

Avansert Teknologi:

Med muligheten til å koble til en smarttelefon via en intuitiv app, gir Segway Snarler AT5 L deg kontrollen rett i håndflaten din. Overvåk kjørehistorikk, bruk telefonen som tenningsnøkkel og opprett nødkontakter for øyeblikkelig assistanse i tilfelle uhell. Med automatisk ulykkesmeldingssystem kan du være trygg på at hjelpen alltid er på vei hvis uhellet skulle være ute.

Kraft og Ytelse:

Med en kraftig 499cc DOHC-motor som yter 39 hk og et dreiemoment på 44 Nm, gir Segway Snarler AT5 S deg den nødvendige kraften for å takle enhver utfordring. Uansett om det er på landeveien eller gjennom det tøffeste terrenget, vil denne ATV-en levere uovertruffen ytelse og pålitelighet.

Robust Konstruksjon:

Bygget på en solid ramme av høyfast krom-molybdenstålstål, er Segway Snarler AT5 L konstruert for å tåle de tøffeste forholdene. Med et differensialsperrer foran og bak etter behov, samt 4-disk bremsesystem og oljedempede støtdempere, kan du være sikker på at du har full kontroll uansett hvor eventyret tar deg.

Praktisk Utstyr:

Med et omfattende utvalg av funksjoner, inkludert aluminiumsfelger, LED-lys, vinsj med en kapasitet på 1134 kg, hengerfeste, stål bagasjebrett med cover, håndbeskyttere og mer, gir Segway Snarler AT5 S deg alt du trenger for å gjøre enhver tur til en uforglemmelig opplevelse.

Til informasjon

T3B står for «Traktorregistrert T3B», som refererer til en spesifikk type registrering for ATV-er. ATV-er som er registrert som T3B er godkjent for en hastighet på 60 km/t og kan kjøres av personer over 18 år med B-førerkort (bilførerkort). Disse kan ikke kjøres av personer med kun traktorførerkort.
(«L» står for «Large», som er den lange versjonen av ATV-en.)

Utforsk verden på dine egne vilkår med Segway Snarler AT5 S ATV – din ultimate partner for eventyr og arbeidsliv. Ta kontakt i dag for å sikre deg din egen!